Pressarkiv

Signe & Co

Rigmor Zobel, Basim, Dan Rachlin og Michelle Hviid ambassadører for Julegaveregn:
Børnehjemsbørn fortjener større julegaver

Når mange danske børnefamilier den 24. december sætter sig til bordet, er det med julegaver for tusinder af kroner under grantræet. Men på de danske døgninstitutioner er gaverne af en helt anden størrelse: De er alt for små, mener de fire ambassadører for Julegaveregn: Rigmor Zobel, Basim, Dan Rachlin og Michelle Hviid. Alle fire har de meldt sig som ambassadører for Operation Julegaveregn, hvis målsætning er at gøre julen sødere for de 3.500 børn, der fejrer jul på danske døgninstitutioner.

Læs mere


Børnesagens Fællesråd

Operation Julegaveregn modtager årets Børnesagspris for sit store arbejde med at sikre en ekstra julegave til børn, der er anbragt på børnehjem og døgninstitutioner.

Læs mere


Sjællandske medier

Det skal fortsat regne med gaver til børn på børnehjem i Danmark
Det mener i hvert fald, de fire initiativtagere som for fjerde år i træk, står bag velgørenhedsprojektet – Operation Julegaveregn, som i december indsamler penge til fordel for de 3500 børn som bor på danske børnehjem.

– Konceptet bag indsamlingen er egentlig ret simpelt”, fortæller en af initiativtagerne bag projektet, David Bastian-Møller. – Vi samler penge ind hvert år i december, som sikrer børn som bor på børnehjem flere og større gaver.

Læs mere


Transport magasinet

Operation Julegaveregn er skudt i gang

Foreløbigt er der samlet ind til at forsøde juleaften for 150 børnehjemsbørn i Danmark. Bikubefonden har doneret 20.000 kroner.

Læs mere


Se og hør

BASIM: BØRNEHJEMSBØRN FORTJENER STØRRE JULEGAVER
Sammen med Rigmor Zobel, Dan Rachlin og Michelle Hviid vil X Factor-stjernen gøre julen sødere for de børn, som fejrer jul på danske døgninstitutioner

Læs mere


Dansk kommunikationsforening

5 hurtige til David E. Bastian-Møller

I anledning af Julen indsamler Operation Julegaveregn penge til de 3.500 børn, der er anbragt på børnehjem i Danmark. En af initiativtagerne er David E. Bastian Møller, som er selvstændig markeds- og forretningskonsulent. Vi har spurgt ham om udfordringerne ved at markedsføre kampagnen.

Læs mere