Folkene bag


De 6 private, aktive initiativtagere bag Operation Julegaveregn er: Rasmus Kristensen, Linn Radsted, Signe Malene Berg, David Bastian-Møller, Nickie Ebling og Andreas Haladyn. Fælles for os alle er lysten og viljen til at benytte erfaringer, evner og netværk til at gøre en forskel for en god sag, som ligger os på hjerte.

Signe Malene Berg
Signe Malene er leder af Natkirken i Københavns domkirke gennem 20 år. Natkirken står også for Forfatterskolen for Psykisk Sårbare med tilbud om forskellige skrivekurser.
Telefon 61 61 62 29
E-mail: signem.berg@gmail.com

David Bastian-Møller
David har arbejdet med reklame i mange år, og er i dag Salgs- og Marketingchef hos Gavepartner A/S.
Telefon: 28 90 81 28
E-mail: david@julegaveregn.dk

Rasmus G. Kristensen
Rasmus er selvstændig rådgiver i strategisk kommunikation og public affairs, hvor han rådgiver virksomheder i politiske spørgsmål og ekstern kommunikation.
Telefon 22 18 41 56
E-mail: rasmus@julegaveregn.dk

Nickie Ebling
Nickie er til daglig filialdirektør i Sparekassen Danmark, og er derfor helt perfekt i rollen som vores tal- og regnskabsansvarlige.
Telefon 20 16 86 72
E-mail: nickie@julegaveregn.dk

Andreas Haladyn
Andreas er selvstændig grafisk designer, og hjælper til daglig små og mellemstore virksomheder med at skabe og udvikle troværdige brands og budskaber.
Telefon 22 64 32 44
E-mail: andreas@haladyn.dk

Linn Radsted
Linn har arbejdet med medier, PR og markedsføring i mange år. I dag rådgiver hun virksomheder omkring forretningsudvikling og markedsføring i sin virksomhed UnbusyBusiness.
Telefon 28 69 15 19
E-mail: linn@dogoach.dk