Sponsorer

Tak til de sponsorer som har valgt at støtte Operation Julegaveregn år efter år. I gør det muligt at for os at gøre en ekstra indsats for anbragte børn og unge.

Tak til Gavefabrikken A/S som for 12. år i træk støtter Operation Julegaveregn. Sponsoratet gør det muligt at dække de få administrative omkostninger, der er ved indsamlingen, således at hver en indsamlet krone kan gå 100% ubeskåret til at sikre endnu flere julegaver til anbragte børn. Læs mere om Gavefabrikken.

Du kan vælge at støtte Operation Julegaveregn som sponsor. Støtter virksomheden med beløb over kr. 20.000 optræder klikbart logo på siden under sponsorer.

Bemærk: Skat’s regler gør det desværre ikke muligt for private at få velgørende projekter godkendt ifølge Ligningsloven, hvorfor virksomheder ikke har mulighed for at fratrække donationen i regnskabet. Operation Julegaveregn er godkendt af Indsamlingsnævnet.

Kontakt 
Rasmus G. Kristensen på rasmus@julegaveregn.dk eller tlf. 22 18 41 56 for at høre mere omkring muligheder for samarbejde, støtte eller sponsorater via din virksomhed.

Julegaveregn folder
Hent vores Julegaveregn folder, der fortæller mere om projektet. Hent her.