Status 2020: Ny indsamlingsrekord!

I et år, som ellers ikke vil blive husket for meget godt, viste Julegaveregns støtter at omsorgen for de anbragte ikke svigter.

I har doneret, delt budskabet og bakket op som aldrig før. Derfor har vi kunnet sikre en ordentlig julegave til alle de anbragte på institutioner under Foreningen af Døgn- og Dagtilbud for udsatte børn og unge. Det er ca. 2.000 børn i Danmark, Grønland og Færøerne.

Fonde, virksomheder og privatpersoner har støttet. Ikke blot med penge, men med masser af opbakning og varme. I slutspurten fik vi overdraget endnu et betragteligt beløb fra GaveFabrikkens mange kunder. Flere virksomheder har valgt at lade Julegaveregn indgå som et julegavevalg og således har hundredvis af ansatte valgt at lade firmajulegaven gå til anbragte børn.

Det har betydet at vi har sprængt indsamlingsmålet, og pengene løber stadigvæk ind. Vi sikrer naturligvis at HVER ENESTE KRONE går til børnene.

Derfor har Julegaveregn i år besluttet at give børnene en ekstra gave. Institutionerne har været hårdt ramt af Corona, med sygdomstilfælde blandt børn og personale, samt udbredt isolation. Derfor har vi besluttet at give en oplevelsesjulegave til brug for institutionerne i 2021. Det kan være en tur på stranden, på museum, restaurant eller måske en forlystelsespark. Alt sammen noget vi alle savner, men som anbragte børn ikke altid har mulighed for at opleve.

Det betyder også at pengene måske kan gøre lidt gavn i en oplevelsesøkonomi, der er blevet hårdt ramt i 2020. Evt. overskydende midler overføres til næste års indsamling og vil stå på låst konto indtil december 2021.

En stor tak til alle jer, der har doneret og en særlig tak til jer, der har meldt jer ind i Julegaveregns Venner. Faste årlige donationer vil hjælpe os med at gøre vores lille komité til en forening. Og det kan lette arbejdet med at skaffe midler i de kommende år. Indmeldelse her: https://julegaveregn.dk/julegaveregns-venner

Vi vender tilbage mellem jul og nytår med en endelig status, og vores årlige ”Krammeliste” over mennesker, der har gjort en særlig indsats for at bringe os i mål.

Vi er fyldt med taknemlighed over jeres store gavmildhed.

Fra Linn, David, Andreas, Signe, Nickie og Rasmus.
TAK! – Og rigtig glædelig jul ?