Fanf*ckingtastic – vi nåede det!!!

Vi nåede det! Hvor er det vildt!

21. december og vi er i mål med årets indsamling for Operation Julegaveregn – over kr 800.000 er indsamlet siden starten gik på Kgs. Nytov 1 dec, hvor 500 nissehuer blev omdelt sammen med Hr Skæg. Dermed slår vi indsamlingsrekorden fra sidste år og vores vildeste drømme er gået i opfyldelse.

Dagen startede med vi fik et HELT FANTASTISK opkald fra en anonym dansker. Uden at gøre væsen af sig, har vedkommende fulgt vores indsamlings vej mod målet.
Denne person besluttede sig for at Operation Julegaveregn simpelthen SKULLE nå målet. Derfor har dette menneske, af sine egne penge, doneret 200.000 kroner!!!!!!!!!
Vi var helt rundt på gulvet af glæde!!

Dermed er Operation Julegaveregn i mål i år. Alle som har doneret, har således været med til at sikre en ordentlig julegave til næsten 2.000 børn, anbragt på døgninstitutioner i Danmark, i Grønland og på Færøerne.
I praksis betyder det, at vi når alle de børn vi havde som målsætning – faktisk lidt mere. Vi vil dog gerne forsikre jer om, at HVER EN KRONE af de donerede midler bliver fordelt til børnene. Det sikrer vores hovedsponsor Gavefabrikken A/S, som netop har lovet, at de også fremover vil dække vores administrationsudgifter, så vi sammen med jer alle kan bringe smil til børn som har brug for det.
Vi bag Julegaveregn, er overvældede og taknemmelige for den enorme støtte i har givet os.
Af hjertet TAK!

TAK til alle jer som har støttet – liket – delt og bakket op omkring Julegaveregn

Og tak af hjertet til mine medsammensvorne som gør det muligt og som knokler og kæmper en vis legemsdel ud af bukserne frivilligt år efter år – det er en ære at danne parløb med jer David E. Bastian-Møller, Rasmus G. Kristensen, Signe Malene Berg, Nickie Ebling og Andreas Haladyn og til Gavefabrikken – Nikolai Kiim for at støtte os år efter år og gøre det muligt at kunne sende hver en krone af de indsamlede midler videre, ved at afholde alle administrations omkostninger

Også en stor tak til Allan Hendley, Mikkel Lomborg, Michelle Hviid, Dan Rachlin og Martin Thorborg som på fornemmeste vis har hjulpet med at sætte fokus på sagen og hjulpet med at udbrede kendskabet til Julegaveregn – tak af hjertet for at hjælpe os i mål

…Så blev det Jul og hvilken fantastisk en af slagsen.

Rigtig glædelig jul ønskes I alle:-)